LAATSTE KANS | 10% korting op bijna alle zitmeubelen | code ZITTEN10

Zwarte tafellampen
Bezig met laden...

Zwarte tafellampen

Elk interieur krijgt een nieuwe sfeer met een zwarte tafellamp! Deze neutrale kleur past namelijk bij ontzettend veel woonstijlen en is verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Plaats een zwart exemplaar bijvoorbeeld in een industriële, stoere, trendy of moderne woonstijl voor een subtiele make-over. Mix en match ook eens verschillende varianten met elkaar voor een speels effect. Ontdek online de vele mogelijkheden en vind het exemplaar dat aan uw wensen voldoet.
Van laag naar hoog sorteren

Producten 73-97 van 97

Pagina
per pagina
  1. Giraffe tafellamp 61 cm
    Keuze uit 3 varianten
    Regular Price € 79,95 vanaf € 52,90
  2. Alvaro tafellamp metaal
    Keuze uit 2 varianten
    vanaf € 94,95
  3. Adeta tafellamp Ø29x31.5 cm
    Keuze uit 3 varianten
    vanaf € 79,95
  4. Giraffe tafellamp E14 mat zwart 22.5x16x36 cm
    Special Price € 40,90 Regular Price € 59,95
  5. Giraffe tafellamp E14 mat zwart 33x25x54 cm
    Special Price € 62,00 Regular Price € 94,95
  6. Lekar tafellamp 60 cm
    Keuze uit 3 varianten
    vanaf € 94,95
  7. Rakel tafellamp 50cm
    Keuze uit 3 varianten
    vanaf € 92,95
  8. Penelope tafellamp
    € 169,00
  9. Muse tafellamp 20x20x60 cm
    Keuze uit 2 varianten
    vanaf € 79,00
  10. Norra tafellamp
    Keuze uit 2 varianten
    Regular Price € 129,00 vanaf € 118,34
  11. Nosaby tafellamp
    Special Price € 90,82 Regular Price € 99,00
  12. Ray tafellamp 26x10x40 cm
    Keuze uit 2 varianten
    vanaf € 45,00
  13. Globe tafellamp
    Keuze uit 2 varianten
    vanaf € 69,00
  14. Tafellamp Cresta
    € 79,00
  15. Mysen tafellamp 69 cm
    Keuze uit 2 varianten
    Regular Price € 89,00 vanaf € 59,00
  16. Ystad tafellamp / bureaulamp
    Special Price € 99,99 Regular Price € 109,00
  17. Hidde tafellamp
    € 59,95
Van laag naar hoog sorteren

Producten 73-97 van 97

Pagina
per pagina

Zwarte tafellampen

Zwarte tafellampen zijn veelzijdige toevoegingen aan elke ruimte. Dankzij hun compacte formaat kunnen ze op verschillende plekken in de woonkamer of slaapkamer worden geplaatst. Of je ze nu op een dressoir of in een vakkenkast zet, zwarte tafellampen zorgen altijd voor een sfeervolle ambiance. Bovendien zijn veel van onze zwarte tafellampen ook perfect geschikt als nachtlampje of bureaulamp. Met ons uitgebreide assortiment is er voor elke woonstijl wel een passende zwarte tafellamp te vinden. Neem rustig de tijd om ons aanbod te verkennen en mix en match naar hartenlust.

Industriële zwarte tafellampen

Op zoek naar een industriële zwarte tafellamp? Bij Designstoel4U vind je een uitgebreide selectie van deze populaire verlichting. Merken als Fraaai en Label51 bieden verschillende industriële zwarte tafellampen aan die perfect met elkaar te combineren zijn. Materialen zoals metaal, glas en robuust hout worden veel gebruikt om die stoere sfeer te creëren die kenmerkend is voor industriële verlichting.

Zwarte hanglampen

Naast zwarte tafellampen zijn zwarte hanglampen niet alleen functionele verlichtingsoplossingen, maar ook stijlvolle accenten voor elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar een moderne, industriële uitstraling of een meer klassieke en elegante look, zwarte hanglampen passen bij vrijwel elke interieurstijl. Bij Designstoel4U bieden we een breed scala aan zwarte hanglampen, variërend van minimalistische ontwerpen tot gedurfde statementstukken. Kies voor een zwarte hanglamp met een strakke metalen kap voor een eigentijdse look, of ga voor een lamp met subtiele details voor een meer verfijnde uitstraling. Met onze zwarte hanglampen creëer je niet alleen prachtige verlichting, maar voeg je ook een vleugje stijl en elegantie toe aan je interieur.

Houten tafellampen

Houten tafellampen brengen een warme en natuurlijke uitstraling in elke ruimte. Bij Designstoel4U vind je een diverse collectie houten tafellampen, perfect voor het toevoegen van een vleugje gezelligheid aan je interieur. Of je nu op zoek bent naar een rustieke sfeer met een lamp van verweerd hout of een meer eigentijds ontwerp met strakke lijnen en gepolijst hout, wij hebben de perfecte tafellamp voor jou. Houten tafellampen zijn niet alleen functioneel, maar dienen ook als decoratief accent in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Kies voor een lamp met een warme houtkleur voor een knusse uitstraling, of ga voor een geverfd exemplaar voor een speels tintje. Wat je stijl ook is, met onze houten tafellampen voeg je gegarandeerd een stijlvol element toe aan je interieur.

Zwarte tafellampen kopen bij Designstoel4u

Het kopen van zwarte tafellampen bij Designstoel4U is eenvoudig en gemakkelijk. Profiteer van hoogwaardige zwarte verlichting tegen de beste prijs, met gratis verzending en diverse betrouwbare betalingsmogelijkheden zoals Afterpay, iDEAL en creditcard. Heb je inspiratie nodig, advies of heb je een vraag over het kopen van zwarte tafellampen? Kom langs in onze winkel of neem contact op met onze klantenservice!