LAATSTE KANS | 10% korting op bijna alle zitmeubelen | code ZITTEN10

Zwarte vloerlampen
Bezig met laden...

Zwarte vloerlampen

Geef uw interieur meer sfeer en gezelligheid met een zwarte vloerlamp uit onze collectie! Ons assortiment is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Ga bijvoorbeeld voor een stoer exemplaar met een lampenkap in de vorm van een spotlight om een industriële sfeer te creëren. Voor andere woonstijlen, waaronder trendy, design en modern, vindt u ook snel een passend exemplaar. Ontdek online de vele mogelijkheden en maak uw woonkamer, hal of eetkamer helemaal af.
Van laag naar hoog sorteren

Producten 73-77 van 77

Pagina
per pagina
  1. Ystad vloerlamp
    Special Price € 136,68 Regular Price € 149,00
  2. Vloerlamp Flori Zwart
    Keuze uit 3 varianten
    vanaf € 205,85
  3. Selfors vloerlamp
    Special Price € 111,30 Regular Price € 159,00
Van laag naar hoog sorteren

Producten 73-77 van 77

Pagina
per pagina

Zwarte vloerlampen

Met zwarte vloerlampen is het bijzonder gemakkelijk om op verschillende plekken in de woonkamer of woonkeuken een gezellige sfeer te creëren. Bij Designstoel4u vind je natuurlijk verschillende varianten in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een booglamp om een echte designlamp in huis te halen, die tegelijkertijd perfect functioneert als leeslamp. Of ga voor een zwarte vloerlamp met driepoot voor een moderne of juist stoere uitstraling. Wat materiaal betreft, is er ook genoeg keuze: metaal, glas of misschien hout? We hebben een geschikte zwarte vloerlamp voor bijna elke woonwens.

Industriële zwarte vloerlampen

Als je op zoek bent naar een industriële zwarte vloerlamp om je stoere interieur compleet te maken, bekijk dan snel ons uitgebreide assortiment! Bij ons vind je verschillende indrukwekkende zwarte vloerlampen gemaakt van stevig metaal of robuust hout. Ook erg in trek zijn onze fabriekslampen en spotlampen met een vintage uitstraling. Met zo'n industriële zwarte vloerlamp haal je meteen een echte blikvanger in huis.

Verschillende kleuren vloerlampen

Bij Designstoel4u bieden we ook een breed scala aan kleuropties, waarvan zwart een van de meest populaire is voor een vloerlamp. Deze kleur past namelijk moeiteloos bij je bestaande interieur en is gemakkelijk te combineren met andere verlichting. Andere veelvoorkomende kleuren voor staande lampen zijn bijvoorbeeld wit en grijs. Ook deze kleuren bieden we natuurlijk aan tegen de beste prijs. Neem gerust de tijd om ons uitgebreide assortiment te bekijken en ontdek onder andere jouw nieuwe zwarte vloerlamp van een van onze topmerken.

Houten vloerlampen

Een veelgevraagd materiaal voor een vloerlamp is hout. Met zo'n exemplaar kun je alle kanten op! Creëer gemakkelijk een rustieke en landelijke sfeer of juist een stoere uitstraling door te kiezen voor wat robuuster hout. Je staande verlichting is natuurlijk niet compleet zonder een passende lichtbron. Designstoel4u biedt ook een uitgebreid assortiment aan bijpassende lichtbronnen, zodat je direct kunt genieten van de uitstraling van jouw nieuwe houten vloerlamp.

Zwarte hanglampen

Zwarte hanglampen zijn ook een uitstekende keuze voor het toevoegen van een stijlvolle en eigentijdse uitstraling aan je interieur. Bij Designstoel4u hebben we een divers assortiment zwarte hanglampen die perfect passen bij verschillende interieurstijlen. Of je nu op zoek bent naar een minimalistisch ontwerp voor een modern interieur of een meer robuuste en industriële look, wij hebben de perfecte zwarte hanglamp voor jou. Onze collectie omvat diverse vormen, groottes en materialen, variërend van strak metaal tot elegant glas. Met zwarte hanglampen creëer je niet alleen een prachtige verlichting, maar ook een statement in je kamer.

Vloerlampen kopen bij Designstoel4u

Wil je eenvoudig online jouw nieuwe vloerlamp kopen? Bij Designstoel4u vind je snel de staande vloerlamp die je zoekt! Bovendien profiteer je van onze scherpe prijzen en is verzending altijd gratis binnen Nederland boven € 50. Combineer jouw nieuwe exemplaar ook eens met een perfect passende tafellamp of hanglamp en maak het geheel compleet met een van onze lichtbronnen. Dankzij onze vele betaalmogelijkheden, waaronder Afterpay, en de mogelijkheid tot afhalen bij onze winkel in Hengelo, kun je veilig en betrouwbaar winkelen bij Designstoel4u!