0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over Designstoel4u

Wij zijn Designstoel4u; een webshop in design stoelen en meer! Maar wij zijn anders dan de rest!
Designstoel4u biedt de laagste prijsgarantie! Zie je hetzelfde product ergens goedkoper dan krijg je bij ons dezelfde prijs. Je bent dus altijd het beste af bij Designstoel4u. Wij werken enkel met de beste meubelmakers! Het is allemaal mogelijk omdat we proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Je kunt vervolgens meeliften op de uiterst scherpe inkoopprijzen en wij nemen genoegen met een kleine marge.

Naast onze laagste prijs biedt Designstoel4u het totaal pakket, want:

  • We hebben een ruime voorraad en kunnen meestal direct leveren. Ons streven is om uw bestelling binnen 2 tot 4 dagen bij u thuis te bezorgen
  • Indien je toch niet tevreden bent mag je de bestelling binnen 30 dagen retoursturen
  • We geven 2 jaar garantie op al onze producten
  • We hebben een winkel. Een groot deel van het assortiment is te bezichtigen. Kom langs om te kijken of proef te zitten! (Nu ook op zaterdag open van half elf tot half vijf!)

 

Met ons ruime assortiment, snelle service, hoge kwaliteit en laagste prijzen ben je bij Designstoel4u dus aan het juiste adres! Designstoel4u is een Nederlandse BV. Je doet dus geen zaken met een onbekende buitenlandse webwinkel! Onze bedrijfsgegevens zijn transparant en hieronder te vinden:

 

Handelsnaam :Designstoel4u BV

Adres :Wegtersweg 20A

Postcode :7556BR

Plaats :Hengelo, Nederland

Telefoonnummer :074 349 1551

KvK-nummer :65094441

IBAN :NL54ABNA0441221645

SWIFT/BIC :ABNANL2A

BTW-nummer :NL855977590B01