15% korting op het merk DS4U | gebruik code DS15

Bezig met laden...

Verzenden & bezorgen

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent verzending, levertijden en de mogelijkheid tot afhalen. Onze artikelen worden met zorg en aandacht bij u bezorgd. Onze standaard levering geschiedt tot aan de eerste drempel op de begane grond. U bent zelf verantwoordelijk voor de handelingen binnenshuis. Een deel van onze producten wordt ongemonteerd geleverd. U dient in dit geval het product zelf uit te pakken en te monteren.

Gratis verzending

Bij Designstoel4U profiteert u binnen Nederland en België altijd van gratis verzending, enkele gevallen daargelaten waarbij het transport technisch niet mogelijk is om franco te verzenden. Hierbij is het duidelijk aangegeven. Verder rekenen wij dus ook voor kleine bestellingen geen verzendkosten. Op deze manier weet u meteen waar u aan toe bent! De verzendvoorwaarden voor landen buiten Nederland en Belgie kunnen afwijken. Per land rekenen wij echter een marktconform tarief. Neem gerust contact met ons op voor de exacte verzendkosten naar het buitenland.

Bezorging

Onze artikelen worden via een pakketdienst of wegtransport bij u bezorgd. De levering geschiedt tot aan de eerste drempel begane grond. Een deel van onze producten wordt ongemonteerd geleverd. U dient in dit geval zelf het product uit te pakken en te monteren. U bent dan zelf verantwoordelijk voor de handelingen binnenshuis. Bij het afleveren van uw bestelling is de chauffeur alleen. Heeft u een groot artikel besteld zoals een tafel, bank of kast? Dan raden wij aan om zelf wat extra hulp bij het lossen te regelen. Wenst u levering op een specifieke (werk)dag? Neem dan contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden! (Let op: Als wij met eigen vervoer leveren en u besluit de levering te weigeren of mee terug te laten nemen dan zijn wij genoodzaakt hier kosten voor door te berekenen. Per pakket Eur 30,- en per groot artikel van > 25KG is dat Eur 50,-)

Afhalen

Wilt u uw bestelling liever bij onze winkel in Hengelo komen afhalen op een moment dat het u het beste uitkomt? Dat is bij ons uiteraard mogelijk en tevens gratis! Bij het plaatsen van uw bestelling, kunt u dit eenvoudig aangeven. Vervolgens kunt u uw bestelling op afspraak komen afhalen, waarbij wij ervoor zorgen dat uw bestelling tijdig voor u klaar staat bij ons magazijn.

Levertijden

Wij streven ernaar om al onze bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Bij al onze producten staat een indicatieve levertijd, zodat u weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten. Een deel van ons assortiment is bij ons op voorraad en kan direct worden verzonden. De levertijden van onze overige artikelen worden regelmatig geüpdatet. Mocht de levertijd van een artikel onverhoopt toch afwijken van de geschatte levertijd, dan brengen we u altijd op de hoogte. Heeft u vragen over de levertijd van een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op!


Zodra uw zending wordt overgedragen aan de vervoerder, ontvangt u van ons een track&trace code waarmee de zending kan worden gevolgd. Bij grotere zendingen en palletzendingen kan er een ander procotol volgen, wij informeren u dan uiteraard wel via telefoon of mail dat uw zending naar u onderweg is. Bestelt u artikelen met verschillende levertijden of uit verschillende magazijnen, dan wordt uw bestelling soms gesplitst in twee of meer bezorgingen.


Wij doen uiteraard ons uiterste best om bij alle producten op onze website de meest actuele levertijd aan te geven, desondanks kan het voorkomen dat iets tijdelijk uit voorraad raakt en alweer besteld wordt voordat wij het hebben kunnen aanpassen. U bent dan natuurlijk nooit verplicht om te wachten en behoudt het recht om te annuleren. De aangegeven levertijden op de website worden ook in de mailbevestiging naar u toe nogmaals aangegeven.