10% korting op bijna het gehele merk DS4U met code: DS4U10

Bezig met laden...

Samenwerken

Er zijn verschillende mogelijkheden om met ons samen te werken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een betrouwbare partner voor professionele projectinrichting of wilt u zakelijk bestellen? Heeft u interesse om ons eigen merk te verkopen in uw (online) winkel of in het verkopen van uw merk via onze webwinkel? Op deze pagina vindt u alle informatie! Neem bij verdere vragen gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice en wij helpen u graag verder.

Zakelijk bestellen & projectinrichting

Wij hebben in de afgelopen tien jaar vaak mogen laten zien een betrouwbare partner te zijn in zakelijke samenwerkingen voor horeca en project inrichting. U kunt bij ons terecht voor scherpe offertes voor grotere aantallen uit ons ruime assortiment. Wij helpen u vanuit onze ruime ervaring graag met het maken van de beste keuze en het halen van de daarbij behorende deadlines, kosteloze levering op maat hoort hier uiteraard bij.

Dealer worden?

Ook in wederverkoop hebben we inmiddels ruime ervaring, neem contact met ons op of er momenteel plek is om u toe te voegen aan ons bestand van enthousiaste dealers. Wij hebben een mooie selectie gemaakt van artikelen die u tegen een scherpe inkoop zelf kunt aanbieden aan uw klanten.

Uw merk in onze shop?

Zoekt u nog een nieuw verkoopkanaal voor uw merk? Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en zijn altijd in beweging. Graag laten we u zien hoe u kunt profiteren van het dagelijkse drukke verkeer op onze website(s) en hiermee samen met ons uw omzet een nieuwe boost kunt geven.

Influencers

Naast onze eigen social mediakanalen zijn wij altijd bereid te kijken naar een leuke samenwerking en frisse aanpak op dit vlak. Ben je met veel succes hierin bezig, lezen jouw vele volgers dagelijks met plezier wat jij te schrijven hebt en spreekt ons assortiment jou aan? Neem dan contact met ons op, wie weet zit er een leuke samenwerking in het vat!